27.3 C
Athens
Sunday, July 7, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΤΑΞΙΔΙΑΗ Ryanair θα λανσάρει έντεκα νέα χειμερινά δρομολόγια

Η Ryanair θα λανσάρει έντεκα νέα χειμερινά δρομολόγια

Έντεκα νέα δρομολόγια από έξι αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου προστέθηκαν για αυτόν τον χειμώνα από τη Ryanair.

Η αεροπορική εταιρεία θα εκτελεί τέσσερις γραμμές την εβδομάδα από το Μπέρμιγχαμ στο Βουκουρέστι, μία στο Τορίνο και δύο στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας, το Βίλνιους και το Μπέργκαμο – μια πύλη προς το Μιλάνο και τις Ιταλικές Άλπεις. Θα πετάει δύο φορές την εβδομάδα από το Μπόρνμουθ στο Βίλνιους και την πολωνική πόλη Βρότσλαβ και τρεις και τέσσερις φορές την εβδομάδα αντίστοιχα από το Μπρίστολ στη Βαρκελώνη και το Μπέργκαμο.

Στο Κάρντιφ θα προστεθεί μια τετραπλή εβδομαδιαία υπηρεσία Δουβλίνου, από το Λούτον θα υπάρξει μία πτήση την εβδομάδα για σκιέρ στη Γκρενόμπλ, ενώ έξι εβδομαδιαίες αναχωρήσεις για Μάλαγα θα προστεθούν στο Γκάτγουικ.

ΠΗΓΗ: money-tourism.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
27.3 ° C
27.8 °
24.5 °
47 %
2.2kmh
0 %
Sun
32 °
Mon
35 °
Tue
36 °
Wed
36 °
Thu
30 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr