25.4 C
Athens
Saturday, October 5, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΝΔ Vs Σύριζα με σούπερ έκπληξη: Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση μετά...

ΝΔ Vs Σύριζα με σούπερ έκπληξη: Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις φωτιές

Η Ελλάδα έχει μάθει κάθε καλοκαίρι να μετράει τις πληγές της στο τέλος των καταστροφικών πυρκαγιών που την πλήττουν και ανά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τις απώλειες και τη πολιτική διαχείριση των πυρκαγιών, οι πληγές αυτές μπορεί να αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα, ίσως και τον πιο σημαντικό σε κάποιες περιπτώσεις, στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Έτσι, όπως και σε περιπτώσεις προηγούμενων ετών, μετά την ύφεση στα πύρινα μέτωπα, ξεκίνησαν να τρέχουν δημοσκοπήσεις για την εκλογική δύναμη ως συνέπεια των πυρκαγιών.

Μία από αυτές, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του instanews.gr, γίνεται αυτές τις ημέρες τηλεφωνικά σε μεγάλο δείγμα συμμετεχόντων, από εταιρεία δημοσκοπήσεων για λογαριασμό μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού και σε λίγο καιρό θα υπάρχει η επίσημη παρουσίασή της για να δείξει τις πρώτες αντιδράσεις του εκλογικού σώματος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της σφυγμομέτρησης, τα αποτελέσματα της κρύβουν εκπλήξεις προς πολλές κομματικές πλευρές. Η Νέα Δημοκρατία που φέρνει το βάρος της διαχείρισης της κρίσης υποχωρεί στη δημοσκόπηση, όχι όμως σε τόσο μεγάλο ποσοστό αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος των καταστροφών.

Η πτώτη του κυβερνώντος κόμματος έχει ξεπεράσει τις 3 μονάδες και πλησιάζει τις 4, παραμένοντας όμως αρκετά μπροστά από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ, διατηρώντας μία σημαντική διαφορά ασφαλείας.

Η έκπληξη ωστόσο έγκειται στο ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης παραμένει σταθερό παρουσιάζοντας, μάλιστα, με μία ελαφριά «υποχώρηση», κάτι που σημαίνει πως δε φαίνεται να έχει κερδίσει μία δυναμική ανόδου μετά τις πυρκαγιές.

Από την άλλη, αυτή την εντύπωση δείχνει να έχει καταφέρει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΚΚΕ, το οποίο όχι μόνο κρατάει τα εκλογικά του ποσοστά αλλά έχει μία εμφανή δυναμική προς τα πάνω μέσα στην κρίση.

ΠΗΓΗ: instanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
broken clouds
25.4 ° C
27.3 °
23.8 °
71 %
8.2kmh
75 %
Sat
28 °
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr