25.4 C
Athens
Saturday, October 5, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟAlonso – “Θα κέρδιζα τον νεότερο εαυτό μου ‘με το ένα χέρι'”

Alonso – “Θα κέρδιζα τον νεότερο εαυτό μου ‘με το ένα χέρι’”

Ο Fernando Alonso, δηλώνει σίγουρος πως με την εμπειρία που διαθέτει πλέον, θα κέρδιζε, σε μια μάχη, τον νεότερο εαυτό του χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Ο Alonso επέστρεψε φέτος στην F1 μετά από μια διετή απουσία και παρότι, όπως δηλώνει ο ίδιος, δεν είχε προσαρμοστεί απόλυτα στο μονοθέσιο του στους πρώτους αγώνες, πλέον τα πράγματα δείχνουν διαφορετικά, με τον Alonso να κατέχει το μεγαλύτερο σερί αγώνων εντός βαθμολογούμενης δεκάδας, στην φετινή σεζόν.

Σε συνέντευξή του στο The Race, o Alonso αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στο θέμα της ηλικίας του, αλλά έκανε και μια σύγκριση με τον νεότερο εαυτό του.

“Αυτό που νιώθω, ίσως ακουστεί αντίθετο από αυτό που πιστεύει ο κόσμος.”

“Φαίνεται πως στο άθλημα μας και στα media, υπάρχει μια σύγχυση σχετικά με την ηλικία και την απόδοση ενός αθλητή.”

“Η F1 δεν είναι ούτε ο Γύρος της Γαλλίας, ούτε οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ούτε το ποδόσφαιρο όπου στα 23 είσαι στην καλύτερη σου απόδοση.”

“Αν αυτή τη στιγμή, αγωνιζόμουν ενάντια στον εαυτό μου στα 23 μου, θα τον κέρδιζα με το ένα χέρι. Αυτό δεν ισχύει μόνο για εμένα, πιστεύω ο καθένας στην F1 θα σας έδινε την ίδια απάντηση.”

“Δεν έχει να κάνει με το πόσο νέος είσαι, αυτό που μετράει είναι η ταχύτητά σου. Έτσι λειτουργεί το ρολόι στον μηχανοκίνητο αθλητισμό,” τονίζει ο Alonso.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Alpine, Marcin Budkowski, δίνει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Alonso.

“Έχω δουλέψει με πολλούς οδηγούς στην F1 τα τελευταία 20 χρόνια και έχω να πω πως ο Alonso είναι τρομερά εντυπωσιακός.”

“Είναι εντυπωσιακός στο πόσο επαγγελματικά προσεγγίζει τα πάντα. Μπορώ να πω πως μου θυμίζει τον Michael Schumacher σε αυτόν τον τομέα, ο οποίος, όταν ήμουν στην Ferrari, αποτελούσε σημείο αναφοράς για τον επαγγελματισμό του και την γενικότερη οπτική του, η οποία μοιάζει με αυτή του Alonso.”

“Κάτι άλλο που με ξετρελαίνει με τον Alonso, είναι το racecraft του. Εμείς είμαστε στο pitwall, έχουμε όλα τα δεδομένα μπροστά μας και βλέπουμε όλο τον αγώνα. Αυτός είναι μέσα στο μονοθέσιο οδηγώντας με πολύ μεγάλη ταχύτητα και στο τέλος η ανάλυση του για τον αγώνα είναι σχεδόν ίδια με τη δική μας, χωρίς καν να έχει τόσα δεδομένα μπροστά του!”

“Αυτά, κυρίως, με εντυπωσιάζουν στον Alonso. Ίσως είναι λόγω της 20ετούς εμπειρίας του στην F1, αλλά δεν υπάρχουν πολλοί, ακόμη και την ίδια εμπειρία, που είναι σε θέση να κάνουν αυτά που κάνει ο Alonso,” αναφέρει ο Budkowski.

O Fernando Alonso, έχει υπογράψει συμβόλαιο “1+1” με την Alpine, όμως με βάση τα λεγόμενα τόσο του ιδίου, όσο και του Budkowski, θα πρέπει να θεωρείται αδύνατο να μη συνεχιστεί η συνεργασία τους.

“Δεν νιώθει σαν ένας ‘γέρος έτοιμος να βγει στην σύνταξη’,” λέει ο Budkowski.

“Ανυπομονεί για την επόμενη χρονιά. Κάθε φορά, ρωτάει στο εργοστάσιο σχετικά με την πρόοδο του μονοθεσίου της επόμενης χρονιάς.”

“Απολαμβάνει πάρα πολύ την φετινή χρονιά και μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας στην πίστα.”

“Όμως και εκτός αυτής, βλέποντας το πως αλληλεπιδρά με την ομάδα, είναι χαρούμενος που γύρισε στην F1,” καταλήγει.

ΠΗΓΗ: f1racingnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
broken clouds
25.4 ° C
27.3 °
23.8 °
71 %
8.2kmh
75 %
Sat
28 °
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr