28.5 C
Athens
Sunday, July 7, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΔήμος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΝέα ενημέρωση για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη των...

Νέα ενημέρωση για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη των πυρόπληκτων περιοχών από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Συνεχίζεται η πρωτοβουλία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από τις φωτιές. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου για την διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης είναι συγκλονιστική και με δεδομένες τις αυξημένες ανάγκες στις πληγείσες περιοχές, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η δράση μέχρι την Παρασκευή 13 Αυγούστου, ενώ θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την εξέλιξη της δράσης.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιείται καθημερινά από τις 08:00 έως τις 20:00 στο ισόγειο του Δημαρχείου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18), στο χώρο υποδοχής πολιτών (φουαγιέ).

Έπειτα από επικοινωνία με τους συντονιστές των Γραφείων Εθελοντισμού από τις πληγείσες περιοχές, ζητήθηκε οι συμμετέχοντες στη δράση να επιλέξουν τα παρακάτω είδη:

Τρόφιμα: Όσπρια, ρύζι, μακαρόνια, έτοιμες σάλτσες, γάλατα μακράς διάρκειας και παιδικά γάλατα, μπάρες δημητριακών, εμφιαλωμένα νερά όλων των μεγεθών, αναψυκτικά όπως πορτοκαλάδες λεμονάδες και ισοτονικά ποτά, μπισκότα, χυμούς, σερβίτσια μίας χρήσεως.

Είδη Καθαριότητας και Ατομικής Υγιεινής: Απορρυπαντικά και καθαριστικά για το σπίτι, είδη προσωπικής υγιεινής, πάνες ηλικιωμένων, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, χαρτί κουζίνας και υγείας, αντισηπτικά όλων των ειδών, σαμπουάν και αφρόλουτρα, προστατευτικές μάσκες προσώπου (FFP2-KN95).

Είδη ρουχισμού και κλινοσκεπάσματα: Ρούχα και παπούτσια για ενήλικες και παιδιά σε καλή κατάσταση, πλυμένα και συσκευασμένα από καθαριστήριο, είτε καινούρια στη συσκευασία τους, για λόγους προστασίας από τον κορωνοϊό.

Ζωοτροφές: Για κατοικίδια όπως γάτες και σκύλους και τροφές για αιγοπρόβατα, βοοειδή και ιπποειδή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου στο 15888.

ΠΗΓΗ: Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
28.5 ° C
29.3 °
26.4 °
44 %
2.7kmh
0 %
Sat
27 °
Sun
32 °
Mon
35 °
Tue
36 °
Wed
36 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr