26.5 C
Athens
Sunday, October 6, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΤώρα τρέχουν στη Ρωσία να ζητήσουν και δεύτερο Beriev! Επικοινωνία Δένδια-Λαβρόφ

Τώρα τρέχουν στη Ρωσία να ζητήσουν και δεύτερο Beriev! Επικοινωνία Δένδια-Λαβρόφ

Ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας επικοινώνησε με τον Ρώσο ομόλογο του Σ.Λαβρόφ και έθεσε το αίτημα αποστολής και δεύτερου ρωσικού πυροσβεστικού αεροσκάφους Beriev. Ο Λαβρόφ απάντησε ότι το ελληνικό αίτημα θα εξεταστεί.

Τα ερωτήματα που έχουν προκύψει μετά από την ανείπωτη καταστροφή στη χώρα και τα πολλά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην αεροπυρόσβεση είναι εύλογα και κάποια στιγμή η Πολιτική Προστασία θα κληθεί να τα απαντήσει νομίζουμε:

•Ήταν γνωστά τα προβλήματα των Canadair λόγω παλαιότητας . Ναι ή όχι; Κάθε χρόνο , εδώ και πολλά χρόνια είναι θέμα συζήτησης…

•Εφόσον τα γνωρίζαμε γιατί δεν είχαμε φροντίσει να καλύψουμε τα κενά.Πως, είναι θέμα της Πολιτικής Προστασίας. Με ελικόπτερα , με δύο κι όχι ένα Beriev ή με οποιοδήποτε τρόπο θα παρείχε μεγαλύτερη υποστήριξη στην αεροπυρόσβεση.

ΠΗΓΗ: militaire.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Εγκαινιάζουμε τη νέα Βιβλιοθήκη του δήμου μας!

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην Πλατεία των Καλυβίων εγκαινιάζουμε την νέα Βιβλιοθήκη του Δήμου μας! Ένα ακόμη κτίριο της πλατείας που αποκτά και πάλι ζωή,...
Athens
broken clouds
26.5 ° C
28.4 °
25 °
54 %
3.6kmh
80 %
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
Thu
28 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr