26.6 C
Athens
Tuesday, July 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήLIFESTYLEΟ λόγος που η Τζένιφερ Λόπεζ δεν πήρε ούτε ένα δολάριο για...

Ο λόγος που η Τζένιφερ Λόπεζ δεν πήρε ούτε ένα δολάριο για τον καλύτερο ρόλο στην καριέρα της

Η καριέρα της Τζένιφερ Λόπεζ είναι γεγονός ότι έχει περάσει από διάφορες διακυμάνσεις. Ενώ η μουσική είναι η λατρεία της, δεν είναι και λίγες οι φορές που την έχουμε δει να πρωταγωνιστεί στη μεγάλη οθόνη. Με την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση να σημειώνεται το 1997 στην ταινία «Σελένα», ακολούθησαν πολλές ακόμη με τον Λόπεζ να κερδίζει περίπου 9 εκατομμύρια δολάρια για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Wedding Planner» το 2001.

Ωστόσο, ο πρωταγωνιστικός ρόλος της στο «Hustlers» το 2019 έδωσε νέα ζωή στην ήδη απίστευτη καριέρα της, για τον οποίο δεν πήρε ούτε ένα δολάριο. Τουλάχιστον όχι μπροστά.

Ο λόγος που η Τζένιφερ Λόπεζ δεν πήρε ούτε ένα δολάριο για τον καλύτερο ρόλο στην καριέρα της
Δημοσιεύματα όπως εκείνο στη Vogue αναφέρθηκαν στο ρόλο της Λόπεζ ως «ρόλο ζωής», με την κριτική από το Rotten Tomatoes να επαινεί τη λατίνα σταρ για την «καλύτερη κινηματογραφική εμφάνιση στην ζωή της». Και παρά το γεγονός ότι η Λόπεζ δεν προτάθηκε για Όσκαρ -όπως είκαζαν αρκετοί για την ερμηνεία της- η ταινία έγινε μεγάλη επιτυχία κερδίζοντας περισσότερα από 150 εκατομμύρια δολάρια έναντι αρχικού προϋπολογισμού 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Με βάση, λοιπόν, αυτούς τους αριθμούς, θα υπέθετε κανείς ότι η Λόπεζ θα έκανε και ένα πολύ δυνατό οικονομικό deal. Η πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ διαφορετική.

«Δεν πληρώθηκα πολλά χρήματα για το Hustlers», δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της στο GQ το 2019. «Το έκανα δωρεάν», αποκάλυψε. Γιατί συμφώνησε να συμμετάσχει σε ένα έργο χωρίς να πληρωθεί μπροστά; Σύμφωνα με την Λόπεζ, ο λόγος ήταν αρκετά απλός: ήθελε «Όπως η Τζένη από το μπλοκ -αναφορά στους στίχους του τραγουδιού της- να κάνω αυτό που μου αρέσει».

Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, αυτό είναι ένα κοινό με τον χαρακτήρα της Ρομάνα στην ταινία. «Ποτέ δεν έχω παρακινηθεί από τα χρήματα», είπε, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Elle. «Πάντα το κίνητρό μου ήταν το να γίνω καλύτερη τραγουδίστρια, ηθοποιός και χορεύτρια. Θέλω να κάνω ταινίες, θέλω να κάνω μουσική. Και τα χρήματα έρχονται μαζί με αυτά».

Ωστόσο, ως παραγωγός της ταινίας, η λατίνα σταρ θα έβγαλε σίγουρα κάποια χρήματα, ή έστω τα έξοδα της παραγωγής της ταινίας, μετά την πρεμιέρα της.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
26.6 ° C
27.6 °
24.2 °
47 %
1.3kmh
0 %
Tue
34 °
Wed
33 °
Thu
29 °
Fri
30 °
Sat
32 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr