28.2 C
Athens
Saturday, October 5, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΟμόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σαρωνικού για αποστολή στον ΑΔΜΗΕ αιτήματος...

Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σαρωνικού για αποστολή στον ΑΔΜΗΕ αιτήματος περί ακύρωσης της εγκατάστασης αιολικού πάρκου στο Πάνειον Όρος

Ομόφωνη απόφαση να αποσταλεί στον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) αίτημα που θα ζητάει την ακύρωση της επιχειρούμενης εγκατάστασης αιολικού πάρκου στο Πάνειον όρος, έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού στη συνεδρίαση της 28ης Ιουλίου 2021.

Το βασικό επιχείρημα προς τον ΑΔΜΗΕ θα συνοψίζεται στην μεγάλη συνεισφορά της περιοχής στο ενεργειακό ισοζύγιο της χώρας και ειδικά της πρωτεύουσας, από τη μεγάλη μονάδα παραγωγής Λαυρίου-Κερατέας, και την ελάχιστη και μη συγκρίσιμη συνεισφορά των Αιολικών Πάρκων.

Παράλληλα, στο αίτημα θα ζητείται η εκ νέου μελέτη και ο σχεδιασμός για την αποτελεσματική ενσωμάτωση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο Σύστημα Μεταφοράς στην Αττική .

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Καλυβίων για τις δικαστικές εξελίξεις που αφορούν στις ανεμογεννήτριες και ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου πληροφόρησε το σώμα για τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει το «Δίκτυο Δημάρχων για τις ανεμογεννήτριες» προκειμένου να κατατεθεί σχετική ενημέρωση – προσφυγή στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός δήλωσαν ότι θα αγωνιστούν με κάθε μέσο για την αποτροπή της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στο Πάνειον όρος, οργανώνοντας τις ενέργειές τους πάντα σε διαβούλευση με την τοπική κοινωνία.

ΠΗΓΗ: Δήμος Σαρωνικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
overcast clouds
28.2 ° C
29.2 °
27.4 °
61 %
1.3kmh
99 %
Sat
28 °
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr