24.1 C
Athens
Saturday, October 5, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟFormula 1 - Gasly – Υπάρχει ενδιαφέρον για μένα και από άλλες...

Formula 1 – Gasly – Υπάρχει ενδιαφέρον για μένα και από άλλες ομάδες

O Pierre Gasly επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες – εκτός της οικογένειας της Red Bull – για το 2022, καθώς ο Γάλλος οδηγός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την απόδοσή του πίσω από το τιμόνι της AlphaTauri, έχοντας συγκεντρώσει 39 βαθμούς μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Gasly, που έκανε το ντεμπούτο του στην Formula 1 το 2017 με την Toro Rosso (νυν AlphaTauri), πήρε τη μεγάλη ευκαιρία το 2019, όταν αποφασίστηκε να αγωνιστεί στην Red Bull δίπλα στον Max Verstappen. Μετά από μερικούς δύσκολους αγώνες και έλλειψη ρυθμού συγκριτικά με τον Ολλανδό, ο Γάλλος επέστρεψε ξανά στην Toro Rosso από τον αγώνα του Βελγίου, δίνοντας την θέση του στον Alex Albon.

Το γεγονός αυτό όμως δεν τον πτόησε, και έκτοτε αποδεικνύει ότι δεν θεωρούνταν τυχαία ένα από τα μεγάλα ταλέντα του σπορ. Αποκορύφωμα η περσινή του νίκη με την ομάδα στην Monza – η πρώτη της μετά από αυτήν του Sebastian Vettel στην ίδια πίστα, το μακρινό 2008! Μιλώντας για το μέλλον του στην Formula 1, o Γάλλος παραδέχθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, όμως αρχικά πολλά θα κριθούν από την απόφαση του Helmut Marko και της Red Bull.

“Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα αυτή τη στιγμή (για το τι θα γίνει), είναι κάτι που πρόκειται να συζητήσουμε με τη Red Bull και ειδικά με τον Helmut (Marko)”, είπε ο Γάλλος οδηγός.

“Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει ο Helmut – αν θέλουν να με πάρουν πίσω (στην Red Bull), αν θέλουν να μείνω στην AlphaTauri, αν είναι πρόθυμοι να με αφήσουν να πάω σε άλλη ομάδα”, συμπλήρωσε.

“Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον (και από άλλες ομάδες). Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ, δείχνοντας τις δυνατότητές μου, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό με την AlphaTauri – νομίζω ότι αυτό που κάνουμε αυτήν τη στιγμή είναι πολύ καλό και ελπίζω πραγματικά φέτος να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα για την ομάδα, το καλύτερο δηλαδή από τότε που η ομάδα εντάχθηκε στο πρωτάθλημα της Formula 1”.

“Αυτός είναι ο στόχος μου προσωπικά και μετά ναι, θα δούμε προχωρώντας μπροστά ποιες είναι οι πιο ελκυστικές επιλογές που έχουμε. Τελικά τα πάντα θα κριθούν από την Red Bull και τις συζητήσεις για το τι μπορούμε να κάνουμε μαζί στο μέλλον”, κατέληξε ο Gasly.

ΠΗΓΗ: f1fan.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
overcast clouds
24.1 ° C
24.5 °
23.6 °
76 %
0.9kmh
100 %
Sat
26 °
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr