23 C
Athens
Saturday, October 5, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΤουλάχιστον διετή επέκταση θα υπογράψει με τη Mercedes ο Hamilton

Τουλάχιστον διετή επέκταση θα υπογράψει με τη Mercedes ο Hamilton

Ο Toto Wolff πιστεύει πως ο Lewis Hamilton θα υπογράψει πολυετή επέκταση συμβολαίου με τη Mercedes, ώστε να εξασφαλίσει το μακροπρόθεσμο παρόν του στο Brackley.

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής έχει ακόμα αμφίβολο μέλλον από το 2021 και ύστερα, με το θέμα αυτό να είναι από τα πιο πολυσυζητημένα στα paddock.

Για φέτος, ο Hamilton έχει υπογράψει 12μηνη επέκταση συμβολαίου με τα Ασημί Βέλη, η οποία θα τελειώσει στο τέλος του 2021.

Ο Hamilton, έχει δηλώσει πρόσφατα πως ελπίζει να κλείσει νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, κάτι που θα λήξει και επίσημα τις όποιες υποθέσεις σχετικά με το μέλλον του Βρετανού μετά το τέλος της παρούσας σεζόν.

Έχοντας υπογράψει για το 2021 τελευταία στιγμή, μιας και η συμφωνία Hamilton-Mercedes ήρθε μέσα στον χειμώνα, και οι δύο πλευρές δηλώνουν πως ελπίζουν αυτή τη φορά να συμφωνήσουν πιο σύντομα για μια πολυετή επέκταση.

“Ναι, θα πρέπει να είναι (περισσότερο από έναν χρόνο)”, δήλωσε ο Toto Wolff, επικεφαλής της Mercedes, σε συνέντευξή του με το PA. “Δεν θέλουμε να βρισκόμαστε σε αγχώδη κατάσταση κάθε χρόνο, δηλαδή να βρισκόμαστε στα κόκκινα προσπαθώντας να κερδίσουμε αγώνες και να πρέπει να κάνουμε διαπραγματεύσεις. Θα προτιμούσα να μην συμβαίνει αυτό κάθε χρόνο”.

“Πρέπει απλά να ξοδέψουμε μια μέρα ή δύο μαζί, να τα βάλουμε όλα κάτω και να αποφασίσουμε ποια είναι τα δύσκολα μέρη. Θα κλειδώσουμε στη συνέχεια την πόρτα και δεν θα φύγουμε μέχρι να το λύσουμε. Αυτό δουλεύει καλύτερα για εμάς και δούλευε καλύτερα για εμάς και στο παρελθόν”.

Ο Hamilton έδωσε ακόμα μια εξαιρετική απόδοση, παίρνοντας την καρό σημαία χτες στο Ισπανικό Grand Prix. Συγκεκριμένα, κάνοντας ένα pitstop παραπάνω, κάλυψε μια διαφορά 24 δευτερολέπτων με τον Max Verstappen, προσπερνώντας τον Ολλανδό λίγους γύρους πριν το τέλος, παίρνοντας την 98η του νίκη σε Grand Prix.

Ο Wolff πρόσθεσε πως θεωρεί τον Βρετανό οδηγό του ικανό να είναι ανταγωνιστικό στα 40 του στη F1, συγκρίνοντας τη μακροζωία του με αυτή του Tom Brady, θρύλου του NFL, ο οποίος πρόσφατα κέρδισε το Super Bowl με τους Tampa Bay Buccaneers στα 43 του.

Ερωτώμενος εάν ο Hamilton μπορεί να είναι ανταγωνιστικός στα 40 του, ο Wolff απάντησε: “Ναι, απόλυτα. Δεν έχω αμφιβολία σχετικά με αυτό. Είναι τόσο προσηλωμένος που κατά ένα τρόπο σε εμπνέει”.

“Όσο ο Lewis συνεχίζει να προσέχει τον εαυτό του ψυχικά και σωματικά, συνεχίζει να εξελίσσεται νοητικά, τότε θα μπορεί να συνεχίσει για πολύ περισσότερο”.

“Δείτε τον Tom Brady και μιλάμε για έναν αθλητή που βρίσκεται σε γήπεδο. Εδώ, έχουμε έναν οδηγό αγώνων που χρησιμοποιεί όλες του τις αισθήσεις”.

ΠΗΓΗ: f1fan.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
overcast clouds
23 ° C
24.2 °
21.8 °
82 %
0.9kmh
100 %
Sat
24 °
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr