27.3 C
Athens
Sunday, July 7, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΑΜΥΝΑΘρίλερ με αεροσκάφος πάνω από το Ηράκλειο: Η απειλή για βόμβα και...

Θρίλερ με αεροσκάφος πάνω από το Ηράκλειο: Η απειλή για βόμβα και τα ελληνικά μαχητικά

Θρίλερ εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί πάνω στο ελληνικό FIR με αεροσκάφος που είχε προορισμό το Ισραήλ, μετά από υποψία για αεροπειρατεία ή ύπαρξη βόμβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από το JFK της Νέας Υόρκης, με προορισμό το Ισραήλ, όταν πάνω από τη Μήλο και μετά από πληροφορίες ότι σε αυτό ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί βόμβα ή να εκτυλίσσεται αεροπειρατεία, ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός συναγερμούς και δόθηκε εντολή από το ΝΑΤΟ για επιτήρηση.

Μόλις αυτό μπήκε σε ελληνικό FIR, περίπου στις 9 το πρωί, αμέσως απογειώθηκαν 4 ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη. Δύο F -16 από την 111 πτέρυγα μάχης στον Άραξο και ακόμα δυο από το Καστέλι. Τα δυο πρώτα το προσέγγισαν, μόλις αυτό μπήκε στο ελληνικό FIR, δυτικά της Κεφαλλονιάς, στο σημείο που τέμνονται τα FIR Αθήνας και Ρώμης και το συνόδευσαν μέχρι την Κρήτη. Εκεί το παρέλαβαν τα δυο F -16 από το Καστέλι μέχρι να βγει από το ελληνικό FIR.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το αεροσκάφος έχει προσγειωθεί με ασφάλεια στο Ισραήλ

ΠΗΓΗ: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
27.3 ° C
27.8 °
24.5 °
47 %
2.2kmh
0 %
Sun
32 °
Mon
35 °
Tue
36 °
Wed
36 °
Thu
30 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr