22.4 C
Athens
Sunday, October 6, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΞεκάθαρα καλύτερος του Hamilton ο Verstappen – Marko

Ξεκάθαρα καλύτερος του Hamilton ο Verstappen – Marko

Ο Max Verstappen έχει καλύτερο έλεγχο του μονοθεσίου του από τον Lewis Hamilton, ενώ είναι και ταχύτερος από τον οδηγό της Mercedes, σύμφωνα με τον σύμβουλο της Red Bull, Helmut Marko.

Με δύο αγώνες μέσα στη σεζόν να έχουν ήδη γίνει, η φετινή μάχη του τίτλου αναμένεται να αποτελέσει μια μεγάλη μάχη, με τον Max Verstappen να προσπαθεί να τερματίσει το σερί πρωταθλημάτων του Hamilton, ο οποίος φέτος κυνηγά το απόλυτο ρεκόρ των 7 τίτλων.

Οι δύο πρωταγωνιστές έχουν ο καθένας από μια νίκη. Ο Hamilton αναδείχτηκε νικητής στο Bahrain ενώ πριν από λίγες μέρες ο Verstappen κέρδισε στην Imola.

O Hamilton, ωστόσο, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας έναν βαθμό παραπάνω λόγω του ταχύτερου γύρου που έκανε στο Grand Prix της Emilia Romagna.

“Οι δυο τους θα ξεκαθαρίσουν τον τίτλο”, δήλωσε στο F1-insider.com ο Helmut Marko. “Είναι σε κορυφαίο επίπεδο και πολύ μπροστά απ’ όλους τους άλλους”.

“Εάν μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε ένα μονοθέσιο που να μπορεί να συμβαδίζει με τη Mercedes, ο Max μπορεί να τα καταφέρει”.

“Σε κάθε περίπτωση, θα είναι πολύ εκπληκτική η μάχη”.

Αυτή η σεζόν είναι, τουλάχιστον με βάση τους πρώτους δύο αγώνες, η πρώτη φορά που η Formula 1 έχει τη χαρά να βλέπει τους Hamilton και Verstappen σε ισοδύναμα μονοθέσια.

Η RB16B της Red Bull και η φιλοσοφία της για το high rake αποδεικνύεται πως είναι στα ίσα ανταγωνιστής της W12 της Mercedes και την low rake φιλοσοφία της.

Αυτό σημαίνει πως πλέον είναι δουλειά των οδηγών να κάνουν τη διαφορά, με τον Marko να είναι σίγουρος πως ο οδηγός του είναι ταχύτερος από τον Hamilton και πως ο Βρετανός είναι αυτός με τη μεγαλύτερη εμπειρία.

Αλλά ακόμα και αυτό, θεωρεί, δεν θα μετρήσει αρκετά καθώς ο Verstappen συνεχίζει να εξελίσσεται.

“Όταν έχει να κάνει με τον έλεγχο του μονοθεσίου και την ταχύτητα, ο Max είναι ξεκάθαρα μπροστά”, τόνισε ο Marko.

“Αλλά ο Lewis έχει περισσότερη εμπειρία. Έτσι υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ τους αυτή τη στιγμή”.

“Ο Max μαθαίνει κάτι νέο σε κάθε αγώνα. Είναι ακόμα νέος. Θα λάθη είναι πιο πιθανό να συμβούν, ακόμα και εάν συμβαίνουν όλο και λιγότερο”.

Ο Verstappen κέρδισε τη μάχη της Κυριακής που πέρασε, όχι μόνο κατακτώντας το Grand Prix της Emilia Romagna αλλά επίσης προσπερνώντας τον Hamilton κατά την εκκίνηση εκκινώντας από την 3η θέση στο grid.

Ο πατέρας του Jos, θέλει πολύ να δει πως θα εξελιχθεί η μάχη αυτή.

“Για πρώτη φορά”, δήλωσε, “ο Max έχει ένα μονοθέσιο με το οποίο δεν χρειάζεται πλέον να ρισκάρει τα πάντα ώστε να συμβαδίσει με τις Mercedes. Και το γνωρίζει αυτό επίσης”.

ΠΗΓΗ: f1fan.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
broken clouds
22.4 ° C
24 °
20.3 °
84 %
0.9kmh
74 %
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
Thu
23 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr