26.5 C
Athens
Sunday, October 6, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΚαθηγητής Βασιλακόπουλος: «Ναι για Πάσχα στο χωριό – Είμαστε σε φάση αποκλιμάκωσης»

Καθηγητής Βασιλακόπουλος: «Ναι για Πάσχα στο χωριό – Είμαστε σε φάση αποκλιμάκωσης»

Φως στο τούνελ του… κορονοϊού βλέπει ο καθηγητής πνευμονολογίας ΜΕΘ Θόδωρος Βασιλακόπουλος που λέει ξεκάθαρα «ναι» για Πάσχα στο χωριό.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία των τελευταίων εβδομάδων από τα λύματα στην Αττική, μάλλον είμαστε σε φάση σταδιακής αποκλιμάκωσης αυτού του κύματος κορονοϊού, βοηθούντων και των μέτρων που υπάρχουν και της προόδου του εμβολιασμού του πληθυσμού», εκτίμησε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον καθηγητή «στην Θεσσαλονίκη, εκεί που είχαμε αύξηση, τώρα έχουμε σταθεροποίηση στα λύματα, που σημαίνει ότι την επόμενη εβδομάδα θα δούμε και σταθεροποίηση στα κρούσματα και αυτό θα είναι ένα ευχάριστο γεγονός»

Αναφορικά με το δίλλημα για “Πάσχα εντός των τειχών ή Πάσχα στο χωριό”, ο κ. Βασιλακόπουλος είπε ότι «η επιδημιολογική εικόνα της χώρας είναι περίπου ενιαία. Δεν έχουμε «βαθιά κόκκινες» και πράσινες περιοχές», επομένως δεν υπάρχει ζήτημα να «μολυνθεί» μια μη επιβαρυμένη περιοχή.

Προσέθεσε ότι «η εικόνα είναι ενιαία για την χώρα. Υπάρχουν και πολλοί Έλληνες που έχουν ήδη κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Έτσι κι αλλιώς το Πάσχα θα βρεθούμε. Αντί να βρεθούμε στα σπίτια μας, που έχει αποδειχθεί ότι είναι εστίες μετάδοσης, είναι προτιμότερο να βρεθούμε σε άλλες περιοχές. Λέω ξεκάθαρα “ναι” για Πάσχα στο χωριό».

ΠΗΓΗ: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Εγκαινιάζουμε τη νέα Βιβλιοθήκη του δήμου μας!

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην Πλατεία των Καλυβίων εγκαινιάζουμε την νέα Βιβλιοθήκη του Δήμου μας! Ένα ακόμη κτίριο της πλατείας που αποκτά και πάλι ζωή,...
Athens
broken clouds
26.5 ° C
28.4 °
25 °
54 %
3.6kmh
80 %
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
Thu
28 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr