21.4 C
Athens
Sunday, October 6, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ“Ε.Γ.Ν.Υ.Α”: Συγκινητική προσφορά στο σωματείο, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας.

“Ε.Γ.Ν.Υ.Α”: Συγκινητική προσφορά στο σωματείο, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας.

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας υγείας, η κυρία Νατάσα Ντάγιου και ο κύριος Νίκος Κακαρίκος, ιδιοκτήτες του ομίλου κλινικών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής Cosmedical Clinic, διοργάνωσαν αφιλοκερδώς ένα Press Charity Event με στόχο τη στήριξη του σωματείου Ε.Γ.Ν.Υ.Α «Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων» που μεριμνά για την προστασία νοητικώς υστερούντων ατόμων.

Διατηρώντας το όνειρο ζωντανό, πραγματοποιήθηκε ένα μοναδικό Charity Event στις εγκαταστάσεις του σωματείου στο Λαγονήσι με εκλεκτούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, της Διευθύντριας κ. Καλλιόπη Χατζηστάυρου, της Κοινωνικής Λειτουργού κ. Χριστίνα Βρυωνίδη και της Υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του σωματείου κ. Πολύμνια Μαρινάκη, υποδέχτηκαν και ξενάγησαν τους προσκεκλημένους στους εξωτερικούς χώρους του ιδρύματος. Όλοι οι παρευρισκόμενοι υποβλήθηκαν, πριν την είσοδο τους στο Ε.Γ.Ν.Υ.Α σε Rapid Test.

Με εκτίμηση,
“Beautiful People”PR Events
Χάρης Σιανίδης

Συμμετείχαν από την Στέγη στην διοργάνωση του Event όλο το προσωπικό και οι εκπαιδευόμενοι!!

ΠΗΓΗ: egnya.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
clear sky
21.4 ° C
22.3 °
19.6 °
87 %
0.9kmh
0 %
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
Thu
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr