28.5 C
Athens
Sunday, July 7, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΔήμος ΓλυφάδαςΑναβαθμίζεται όλο το οδικό δίκτυο της Γλυφάδας

Αναβαθμίζεται όλο το οδικό δίκτυο της Γλυφάδας

Εν μέσω κορονοϊού και πολλών δυσκολιών, τα συνεργεία του Δήμου Γλυφάδας δουλεύουν ασταμάτητα και το αποτέλεσμα είναι ορατό σε όλους τους δρόμους. Το οδικό δίκτυο αναβαθμίζεται στο σύνολό του!

«Να σας διηγηθώ την ιστορία ενός δρόμου. Ή, για να είμαστε ακριβείς, ενός οδικού δικτύου», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Είχαμε ετοιμάσει, με πολύ κόπο, ένα φιλόδοξο τεχνικό πρόγραμμα, με παρεμβάσεις ουσίας παντού. Σε δρόμους, πεζοδρόμια, πλατείες. Ύστερα ήρθε η πανδημία. Lockdown, μέτρα περιορισμού, τηλεργασία, εργαζόμενοι ανά διαστήματα σε υποχρεωτική καραντίνα, μεγάλη μείωση στα έσοδα του Δήμου και στη ρευστότητα. Ήμασταν και είμαστε αποφασισμένοι όμως την ιστορία να τη γράψουμε εμείς, όχι ο κορονοϊός.

Κάναμε διεθνείς διαγωνισμούς, πετύχαμε μεγάλες εκπτώσεις και σημαντικές οικονομίες κλίμακος, τρέξαμε τις μελέτες, δουλέψαμε πολύ. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε – και υλοποιείται στο ακέραιο ! Με δυσκολίες, με ζόρια, με τεράστια προσπάθεια από όλους.

Οι εικόνες που βλέπετε είναι φρέσκιες από το Πυρνάρι: Ολοκληρώσαμε την ασφαλτόστρωση στη Σερρών, στην Αρετής, στην Ηφαίστου, στη Ποσειδώνος. Προχωράμε ήδη στις οδούς Αρχιμήδους, Μυκηνών, Ηρακλείτου, Προμηθέως.

Και έπεται συνέχεια. Αναβαθμίζουμε όλο το οδικό δίκτυο της Γλυφάδας. Νοικοκυρεμένα, ποιοτικά, οργανωμένα. Συνεχίζουμε».

ΠΗΓΗ: Δήμος Γλυφάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
28.5 ° C
29.3 °
26.4 °
44 %
2.7kmh
0 %
Sat
27 °
Sun
32 °
Mon
35 °
Tue
36 °
Wed
36 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr