23 C
Athens
Sunday, October 6, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΤο πρόγραμμα Καφέ Κάδου για τη συλλογή οργανικών αποβλήτων επεκτείνεται στον Δήμο...

Το πρόγραμμα Καφέ Κάδου για τη συλλογή οργανικών αποβλήτων επεκτείνεται στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ολοκληρώνεται η διανομή των καφέ κάδων στο μεγαλύτερο ποσοστό των νοικοκυριών της περιοχής Μηλαδέζας της Δ.Ε. Βάρης, με τους πολίτες να ανταποκρίνονται ιδιαίτερα θετικά και να δείχνουν πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι στον τομέα της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

      Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου παρέδωσαν πόρτα – πόρτα έναν καφέ κάδο 40 lt ή ένα δίτροχο 120 lt, έναν μικρό κάδο κουζίνας (για τη διαλογή των υπολειμμάτων τροφών εντός της κουζίνας), χάρτινες σακούλες (για χρήση κατά τη διαλογή) και έναν σάκο εδαφοβελτιωτικό VITA-GREEN το οποίο παράγει ο Δήμος από τα οργανικά υπολείμματα που συλλέγονται στου καφέ κάδους.

Στόχος του Δήμου είναι, το πρόγραμμα διαλογής στην πηγή υπολειμμάτων τροφών να επεκταθεί στο σύνολο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εντός του 2022.

Ποιο είναι το πρόγραμμα συλλογής;

Τρίτη και Παρασκευή

Η συλλογή πραγματοποιείται από τον Δήμο με ειδικό όχημα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή πρωί. Ο κάδος θα πρέπει να βρίσκεται στο πεζοδρόμιο από το προηγούμενο βράδυ.

Μαθαίνουμε περισσότερα και συμμετέχουμε

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Διαλογής στην Πηγή μπορείτε να βρείτε στη ιστοσελίδα του Δήμου www.vvv.gr/zerowaste.

Όσοι πολίτες δεν έχουν παραλάβει εξοπλισμό ή ειδοποίηση στην εν λόγω περιοχή, ή έχουν απορίες για τη χρήση του καφέ κάδου, παρακαλούνται να επικοινωνούν με τον Δήμο από Δευτέρα έως Παρασκεύη, 08.00-15.00 ✆ 213-2020148 & 213-2020002,        ✉ kathariotita@vvv.gov.gr – diaxorizo@vvv.gov.gr.

ΠΗΓΗ: Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
overcast clouds
23 ° C
24.2 °
21.8 °
82 %
0.9kmh
100 %
Sat
24 °
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr