24.1 C
Athens
Saturday, October 5, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΔήμος Ελληνικού Αργυρούπολης - Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ...

Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης – Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Τιμούμε τους ήρωες μας

May be an image of 1 person and text that says "200 ΑΥΜΟΣΕΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Απεικονίζουμε τους ήρωες του '21 σε κεντρικούς τοίχους της πόλης μας Ιωάννης Κωνσταντάτος Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης PULAEEAR"

Όπως είχα ανακοινώσει ο Δήμος μας θα διοργανώσει σειρά θεματικών εκδηλώσεων και δράσεων για να τιμήσουμε τα 200 χρόνια Ελευθερίας.

Στα πλαίσια αυτά με τον καλλιτέχνη graffiti Εύρυτος και το απίστευτο ταλέντο του ξεκινήσαμε την απεικόνιση όλων των ηρώων μας σε τοίχους της πόλης όπως περιμετρικά στο Αθλητικό μας Κέντρο στην Λ Κύπρου.

Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλαιοί την ένδοξη ιστορία μας ο Δήμος μας τιμάει τους Ήρωες μας.

May be an image of brick wall and outdoors

O Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης εν όψει των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, δημιούργησε μια τεράστια τοιχογραφία με 12 ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης μέσα από την ματιά του ταλαντούχου καλλιτέχνη “Εύρυτου” σε τοίχο, στο κολυμβητήριο της πόλης.

No photo description available.

Ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε σχετικά:
«Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για την Ελευθερία της πατρίδας, και ο Θεός την υπογραφή του πίσω δεν την παίρνει», είπε ο Κολοκοτρώνης απευθυνόμενος στους Έλληνες, στην έναρξη της Επανάστασης.

Δεν είχαν χρήματα, δεν είχαν όπλα, δεν είχαν καν συμμάχους, είχαν όμως το πιο σημαντικό, την απόφαση να πεθάνουν για την Ελευθερία της πατρίδας.
200 χρόνια μετά όλοι εμείς που απολαμβάνουμε τα αγαθά μιας ευνομούμενης πολιτείας, μιας δημοκρατίας που γεννήθηκε από τον δικό τους αγώνα και θυσία, δηλώνουμε ότι δεν ξεχνάμε τους ήρωες του 1821.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, θα τιμήσει τον αγώνα και την θυσία τους διοργανώνοντας επετειακές εκδηλώσεις, με αφετηρία την απεικόνιση των μορφών τους σε κεντρικούς δρόμους και τοίχους της πόλης θυμίζοντας στους παλαιότερους και διδάσκοντας τους νεότερους, την ένδοξη ιστορία μας και πάνω από όλα τη θυσία τους.
Γιατί τίποτα δεν κατακτάται χωρίς αγώνα και αίμα.

Τιμή και δόξα στους ήρωες του 1821, τιμή και δόξα στην Ελλάδα μας.

May be an image of 1 person

No photo description available.

May be an image of 3 people

May be an image of 3 people

May be an image of 1 person

May be an image of 1 person

May be an image of 1 person

No photo description available.

No photo description available.

 

ΠΗΓΗ: Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
overcast clouds
24.1 ° C
24.5 °
23.6 °
76 %
0.9kmh
100 %
Sat
26 °
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr