23.5 C
Athens
Thursday, October 3, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ -ΣΚΑΪ: Μέχρι το απόγευμα θα αποκατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος...

Πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ -ΣΚΑΪ: Μέχρι το απόγευμα θα αποκατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος ζημιών

Επεσήμανε πως το μεγάλο πρόβλημα σχετικά με την ηλεκτροδότηση, βρίσκεται στην Εκάλη, στον Διόνυσο και τις γύρω περιοχές ενώ ανέφερε πως δεν καλέστηκε κανένας για να ελέγξει το δίκτυο.

Μέχρι το απόγευμα θα έχει αποκατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος ζημιών, ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Κώστας Μανιάτης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Όπως τόνισε σήμερα είναι καλύτερη μέρα γιατί δεν συνεχίζονται τα καιρικά φαινόμενα οπότε δεν πέφτουν δέντρα και μέσα στη ημέρα, μέχρι το απόγευμα θα έχει αποκατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων.

Επεσήμανε πως το μεγάλο πρόβλημα σχετικά με την ηλεκτροδότηση, βρίσκεται στην Εκάλη, στον Διόνυσο και τις γύρω περιοχές ενώ ανέφερε πως δεν καλέστηκε κανένας για να ελέγξει το δίκτυο.

Παράλληλα, επεσήμανε πως η ζημιά είναι στο δίκτυο διανομής μεταφοράς ενέργειας.

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
clear sky
23.5 ° C
24.6 °
22.8 °
77 %
2.2kmh
0 %
Thu
23 °
Fri
28 °
Sat
28 °
Sun
26 °
Mon
25 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr