23.4 C
Athens
Sunday, October 6, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΈνταξη έργου κατασκευής 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη στο σχεδιασμό μελετών της...

Ένταξη έργου κατασκευής 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη στο σχεδιασμό μελετών της “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.”

Αγαπητοί Γονείς, Αγαπητοί Συμπολίτες,

Εντάχθηκε στο σχεδιασμό μελετών της “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” (Κτ.Υπ.) η κατασκευή του νέου κτιρίου, που θα στεγάσει το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη στη περιοχή Χειλίστρα.

Εντός του 2022 θα έχει ολοκληρωθεί και η δημοπράτηση του έργου, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω του ΕΣΠΑ 2021-2027.

Η πάρα πολύ θετική αυτή εξέλιξη, έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης και η Αντιδήμαχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Μένη Βαμποράκη, με τον Πρόεδρο των “Κτ.Υπ. Α.Ε.” Τιμολέοντα Κατσίπο.

Από την πρώτη στιγμή, η νέα διοίκηση του Δήμου και η Αντιδημαρχία Παιδείας επεδίωξαν και κατάφεραν να ενταχθεί κατά προτεραιότητα το συγκεκριμένο έργο στο σχεδιασμό μελετών της Κτ.Υπ., ώστε να αποτελέσει τη λύση στο πρόβλημα του 2ου Δημοτικού σχολείου Πόρτο Ράφτη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος και πολιτικός μηχανικός Χρήστος Μπρίτσας, η συμβολή του οποίου σε όλη την παραπάνω προσπάθεια, ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

ΠΗΓΗ: Δήμος Μαρκοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Εγκαινιάζουμε τη νέα Βιβλιοθήκη του δήμου μας!

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην Πλατεία των Καλυβίων εγκαινιάζουμε την νέα Βιβλιοθήκη του Δήμου μας! Ένα ακόμη κτίριο της πλατείας που αποκτά και πάλι ζωή,...
Athens
few clouds
23.4 ° C
24.2 °
22 °
65 %
1.8kmh
20 %
Sun
23 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
Thu
28 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr