25.9 C
Athens
Saturday, October 5, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΣκύλος ήρωας: Έσωσε τη ζωή του αφεντικού του μετά από εγκεφαλικό

Σκύλος ήρωας: Έσωσε τη ζωή του αφεντικού του μετά από εγκεφαλικό

Τι σωτήριο έκανε το λυκόσκυλο για να ζήσει ο άντρας και να διηγηθεί την απίστευτη ιστορία

Ενας γερμανικός ποιμενικός χαιρετίζεται ως ήρωας στα κοινωνικά μέσα μετά το ανδραγάθημά του.

Το θηλυκό λυκόσκυλο Sadie είδε το αφεντικό της να καταρρέει μέσα στο σπίτι του στο Νιου Τζέρσεϊ της Νέας Υόρκης.

Χωρίς να χάσει χρόνο, τον άρπαξε τρυφερά και τον έσυρε ως το κινητό του τηλέφωνο. Ο Brian, όπως κατονομάζεται από το καταφύγιο ζώων Ramapo-Bergen Animal Refuge όπου ζούσε προηγουμένως το σκυλί και μοιράστηκε την ιστορία online, είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ήταν μόνος με το σκυλί στο σπίτι, πεσμένος στο πάτωμα χωρίς να μπορεί να σηκωθεί. Η 6χρονη Sadie του έγλειφε το πρόσωπο για να τον κρατήσει ξύπνιο και τον έσυρε μετά στο δωμάτιο ως το κινητό του, επιτρέποντάς του έτσι να καλέσει σε βοήθεια.

«Όταν κατέρρευσε, η Sadie δεν έφυγε ποτέ από κοντά του … Η Sadie είναι ο μόνος λόγος που μπόρεσε ο Brian να καλέσει σε βοήθεια».

Ο άντρας την είχε υιοθετήσει πριν από μερικούς μήνες. Το σκυλί μένει τώρα με την οικογένειά του, όσο εκείνος αναρρώνει σε κέντρο αποκατάστασης.

«Ο Brian έδωσε στη Sadie μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, όταν την υιοθέτησε και την καλωσόρισε σπίτι του. Αυτή τη φορά, ήταν η Sadie αυτή που έδωσε στον Brian μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή», σημειώνει το καταφύγιο ζώων στην τρυφερή ανάρτησή του στο Facebook

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
few clouds
25.9 ° C
27 °
24.8 °
81 %
0.9kmh
20 %
Sat
28 °
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr