22.6 C
Athens
Monday, October 7, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΔωρεάν Rapid Test Covid-19 (drive through) στον Δήμο Σαρωνικού (Λαγονήσι) την Κυριακή...

Δωρεάν Rapid Test Covid-19 (drive through) στον Δήμο Σαρωνικού (Λαγονήσι) την Κυριακή 7/ 2/2020.

Ο Δήμος Σαρωνικού, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, διοργανώνει για δεύτερη φορά, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και με τον συντονισμό της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρας Ράπτη, δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid covid-19 test), με τη μέθοδο drive-through, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021.

May be an image of text that says "saronikos ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Drive- Through Covid- 19 Rapid Test στον Δήμο Σαρωνικού Κυριακή Φεβρουαρίου 2021 Από 10:00 έως Λεωφόρος Καλυβίων και Ομήρου, Λαγονήσι (στον τελευταίο κυκλικό κόμβο, παραπλεύρως του Deck) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι επιθυμούν από την ηλικία εφόσον επιβαίνουν αυτοκίνητο, μηχανή, ποδήλατο, Δεν θα διενεργηθούν τεστ πεζούς την αποφυγή συγχρωτισμού. Απαιτείται: Επίδειξη Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας Δήλωση και κινητού ηλεφώνου (για ηλήψη αποτελεσμάτων) Μετακίνηση Αποστολή sms κωδικό μετακίνησης στο 13033 συμπλήρωση εντύπου μετακίνησης την επιλογή 1. χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Για περισσότερες πληροφορίες ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται δήμο στο τηλέφωνο 6973042532 Δωρεάν Test Covid- γρήγορα και με ασφάλεια"
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Λαγονήσι, στη λεωφόρο Καλυβίων (στον ύψος του κόμβου πριν την παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου) από τις 10.00 έως και τις 15.00. Η όδευση των οχημάτων θα γίνεται από τον παράδρομο της παραλιακής → οδός Κολοκοτρώνη → οδός Ομήρου (διενέργεια rapid test) → έξοδος προς τον κόμβο.
Υπενθυμίζουμε ότι τα drive through rapid tests θα πραγματοποιηθούν, σε όσους επιθυμούν (από την ηλικία των 10 ετών και άνω), από κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ χωρίς ραντεβού, αποκλειστικά σε άτομα που θα μετακινούνται ή θα επιβαίνουν σε αυτοκίνητο, μηχανή, ποδήλατο ή ηλεκτρικό πατίνι. Rapid covid-19 test δεν θα διενεργηθούν σε πεζούς.
Για τη διενέργεια του τεστ, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιδείξουν Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας και να δηλώσουν το ΑΜΚΑ τους καθώς και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα λάβουν τα αποτελέσματα του rapid test.
Οι συμμετέχοντες θα μετακινηθούν στέλνοντας «1» στο 13033 ή συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο μετακίνησης με την επιλογή «1». Επισημαίνεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

May be an image of map and text that says "EE υμήρο Ομήρου Imbue Cocktail Bar Καλυβίων Λεωφ ΜΟΝΑΔΑ Covid Test Drive Ihrougl Κολοκοτρώνη ΓΛΑΣΤΡΑΣ ΤΟΥΓΕΩΡΓΙΟ ΗΛΙΑ‘Σ Wizz Lagonisi All experience& Kids club Καλυβίων Λεωφ. Πίτα Λαγονήσι Λεωφ Αθηνών Λεωφ. Σουνίου Αθηνών Googl Περιπτερο Λαγονησι Boa Cafe Bar Lagonissi PRRIE-"
Όσον αφορά στα αποτελέσματα των τεστ, για όσα είναι αρνητικά οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται με SMS, ενώ κλήση θα δέχονται όσοι προκύψουν θετικοί. Όπως σημειώνεται από τον ΕΟΔΥ, όσοι δεν λάβουν SMS λόγω φόρτου δικτύου, είναι αρνητικοί.
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου ευχαριστεί τον ΕΟΔΥ για την ανταπόκριση στο αίτημα του δήμου για νέα διενέργεια drive – through rapid test (μετά την επιτυχημένη πρώτη δράση στις 24/1 στην Ανάβυσσο) και καλεί τους πολίτες να προσέλθουν επιβαίνοντας στα οχήματά τους ώστε να υποβληθούν γρήγορα και με ασφάλεια σε δωρεάν έλεγχο για τον covid-19.
Από το Γραφείο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Εγκαινιάζουμε τη νέα Βιβλιοθήκη του δήμου μας!

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην Πλατεία των Καλυβίων εγκαινιάζουμε την νέα Βιβλιοθήκη του Δήμου μας! Ένα ακόμη κτίριο της πλατείας που αποκτά και πάλι ζωή,...
Athens
clear sky
22.6 ° C
23.5 °
20.3 °
60 %
3.1kmh
1 %
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
Thu
28 °
Fri
24 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr