22.4 C
Athens
Sunday, October 6, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟHorner – Ο Max Verstappen είναι καλύτερος απ’τον Hamilton

Horner – Ο Max Verstappen είναι καλύτερος απ’τον Hamilton

Χωρίς να τον πειράζει να μπερδεύει τις συζητήσεις για το συμβόλαιο του Hamilton, ο Christian Horner δήλωσε πως οι επιδόσεις του Russell στο Sakhir επιβεβαίωσαν ότι ο Max Verstappen είναι καλύτερος από τον Lewis Hamilton.

Ο Russell βρέθηκε για μία και μοναδική φορά στο μονοθέσιο της Mercedes πέρσι. Αντικατέστησε τον Hamilton στο Grand Prix του Sakhir, όταν ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής βρέθηκε θετικός στον covid-19. O Max Verstappen δεν έμεινε εκτός συζήτησης.

Αφήνοντας την τελευταία Williams για την πρωτοπόρο Mercedes, ο Βρετανός εντυπωσίασε στις κατατακτήριες, βγαίνοντας 2ος, μόλις 0.026s πίσω από τον Bottas. Στον αγώνα βρέθηκε 1ος με διαφορά 10 δευτερολέπτων προτού η ‘γκάφα’ στα πιτ και ένα κλαταρισμένο ελαστικό του στερήσουν τη νίκη.

Μπορεί, βέβαια, να έχει την ευκαιρία να υπογράψει με τη Mercedes την επόμενη σεζόν. Αναφορές λένε ότι η επίδοση του Russell έχει δημιουργήσει προβλήματα στις διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο του Hamilton.

Όλα αυτά, όμως, παραμένουν εικασίες.

Αυτό που είναι γεγονός είναι ότι, σύμφωνα με τον Christian Horner, οι επιδόσεις του Russell έδειξαν ότι ο Max Verstappen είναι ο κορυφαίος οδηγός του grid.

Μιλώντας για τον Ολλανδό, είπε.: “Πιστεύω ότι είναι ο κορυφαίος, και οι επιδόσεις του George Russell στη Mercedes το αποδεικνύουν.”

Αυτό γιατί ο Horner πιστεύει ότι ο Russell απομυθοποίησε τον Hamilton. O Hamilton ως 6 φορές πρωταθλητής με Mercedes δείχνει ότι το πακέτο του είναι εξαίρετο.

“Ο Max και ο Lewis ξεχωρίζουν για εμένα,” συνέχισε. “Αλλά, δεν πρέπει σίγουρα να αγνοούμε αυτά που έχει πετύχει, έχει ένα καλό πακέτο στη διάθεσή του.”

“Την ώρα που ο Max πρέπει να αξιοποιήσει το μονοθέσιο σε μεγαλύτερο βαθμό”, συμπλήρωσε.

Στη Mercedes, ένας οδηγός της Williams μπορεί να προκριθεί απευθείας στο front row. Ο Russell σχεδόν κέρδισε τον αγώνα. Ωστόσο, εάν κάποιος χρειαστεί να βρεθεί στο μονοθέσιο του Max, πχ αν ο Max κολλήσει κορωνοϊό, δεν θα φτάσει το επίπεδό του.

Horner for Verstappen
Ο Max Verstappen συνομιλεί με τον Lewis Hamilton στην πίστα του Sakhir
Επικροτώντας την ωρίμανση του Verstappen ως οδηγό, ο Horner ανέφερε πως “ο ρυθμός του στον αγώνα είναι εξαιρετικός, όπως και η διαχείριση των ελαστικών του”.

“Ο Max έχει βελτιωθεί στο να διαβάζει αγώνες, δίνοντας κριτική στην ομάδα, αλλά επίσης, στο να αντιμετωπίζει την απογοήτευση. Έχει ωριμάσει πολύ σε αυτούς τους τομείς.”

Και έρχονται ακόμα περισσότερα.

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο Max έχει φτάσει το ‘ταβάνι’ του αυτός απήντησε: “Όχι, δεν το νομίζω.”

“Οι άλλοι ζορίζονται όταν συγκρίνονται με τις επιδόσεις του Max. Αν κοιτάξεις την επίδοσή του στο Abu Dhabi: η pole του ήταν εκπληκτική και ήλεγξε τον αγώνα με πολύ ώριμο τρόπο απ’την αρχή ως το τέλος.”

Ο Verstappen τερμάτισε 3ος στο πρωτάθλημα και η Red Bull αποδείχτηκε ανίκανη να ανταγωνιστεί τη Mercedes για τίτλους.

ΠΗΓΗ: f1racingnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
broken clouds
22.4 ° C
24 °
20.3 °
84 %
0.9kmh
74 %
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
Thu
23 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr