27.3 C
Athens
Sunday, July 7, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΤον Φεβρουάριο ανοίγει τις πύλες του το 3ο ΚΕΠ Γλυφάδας

Τον Φεβρουάριο ανοίγει τις πύλες του το 3ο ΚΕΠ Γλυφάδας

Η Γλυφάδα αποκτά τρίτο ΚΕΠ, σύγχρονο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με όλες τις ευκολίες και τις ανέσεις για τους πολίτες. Θα ξεκινήσει η λειτουργία του τον Φεβρουάριο, σε μοντέρνο, ευρύχωρο κτίριο, σε κεντρικότατο και εύκολα προσβάσιμο σημείο: στην οδό Γούναρη 199.

image

«Μέσα στην πανδημία, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων της πόλης μας, ξεκινά μέσα στον Φεβρουάριο τη λειτουργία του το 3ο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στο Δήμο Γλυφάδας. Μόνο με ραντεβού προς το παρόν, όπως ισχύει σε όλη την Ελλάδα, με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

image

Και προσθέτει: «Το νέο ΚΕΠ, στην οδό Γούναρη 199, πέρασε από πολλές περιπέτειες. Άνοιξε τις πύλες του το 2017, γνωρίζοντας τεράστια ανταπόκριση από τους δημότες. Το 2018 ανεστάλη η λειτουργία του μετά από κακοπροαίρετες ενέργειες τρίτων (θα επανέλθω αναλυτικά επί αυτού). Ανοίξαμε γρήγορα νέο ΚΕΠ στην παραλία και ταυτόχρονα μετά από μεγάλη ταλαιπωρία κερδίσαμε δικαστικά το ζήτημα που δημιουργήθηκε για τη λειτουργία του συγκεκριμένου ΚΕΠ κι έτσι το κτίριο της Γούναρη ανοίγει ξανά, ως τρίτο ΚΕΠ Γλυφάδας στο ισόγειο και με δημοτικές υπηρεσίες στους άλλους ορόφους.

image

Οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται σε μοντέρνο, ευρύχωρο κτίριο, που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, σε κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο της πόλης, το οποίο ασφαλώς διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές για την εξυπηρέτηση των πολιτών με κινητικά προβλήματα. Ένα νέο, σύγχρονο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών ΚΕΠ, για τη βελτίωση της καθημερινής εξυπηρέτησης και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, σε μια πόλη που λόγω του μεγέθους και του πληθυσμού της είναι απολύτως αναγκαίο.
Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

ΠΗΓΗ: Δήμος Γλυφάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
27.3 ° C
27.8 °
24.5 °
47 %
2.2kmh
0 %
Sun
32 °
Mon
35 °
Tue
36 °
Wed
36 °
Thu
30 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr