24.1 C
Athens
Saturday, October 5, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟO Jenson Button δηλώνει χαρούμενος για την επιστροφή του Fernando Alonso στη...

O Jenson Button δηλώνει χαρούμενος για την επιστροφή του Fernando Alonso στη Formula 1

Button – Ο Alonso έχει μάθει να είναι πιο ταπεινός

Η επιστροφή του Fernando Alonso με την ομάδα της Alpine (νυν Renault) έχει δεχθεί πλήθος αντιδράσεων. Ο Jenson Button, όμως, δηλώνει χαρούμενος για την επιστροφή του δις παγκόσμιου πρωταθλητή, τονίζοντας ότι αυτή η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί υπό όρους μετριοφροσύνης.

“Νομίζω πως είναι σπουδαίο,” είπε ο Βρετανός. “Είναι μια αληθινή προσωπικότητα. Και νομίζω πως ίσως έχει μάθει να είναι λίγο πιο ταπεινός τα τελευταία χρόνια.”

“Νομίζω πως θα δείτε έναν πολύ δυνατό Fernando Alonso, με πολύ καλούς τρόπους. Είναι πολύ καλό για το άθλημα, πολύ καλό για εκείνον και φαίνεται να εργάζεται σκληρά για τη φυσική του κατάσταση, κάτι που είναι σπουδαίο.”

Ωστόσο, ο Βρετανός πρωταθλητής τόνισε ότι και η Alpine θα ωφεληθεί από την επιστροφή του Ισπανού. “Είναι επίσης καλό για τη Renault, μια ομάδα με την οποία έχει κερδίσει δύο παγκόσμια πρωταθλήματα, και επιστρέφει μαζί τους.”

“Ο Fernando έχει μεγάλο κενό να γεμίσει, καθώς ο Daniel Ricciardo ήταν υπερβολικά καλός και τίποτα δεν τον επηρεάζει,” τόνισε ολοκληρώνοντας. “Θα είναι αρκετά διασκεδαστικό να βλέπουμε τον Daniel στη McLaren μαζί με τον Lando [Norris]. Αλλά ναι, είναι σπουδαίο να βλέπουμε τον Fernando πίσω στο grid.”

Button

ΠΗΓΗ: f1racingnews.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
overcast clouds
24.1 ° C
24.5 °
23.6 °
76 %
0.9kmh
100 %
Sat
26 °
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr