25.4 C
Athens
Saturday, October 5, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΟ Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ευχαριστεί το Ροταριανό Όμιλο Βούλα...

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ευχαριστεί το Ροταριανό Όμιλο Βούλα – Πανόραμα για την κοινωνική προσφορά του

Με την προσφορά 40 δωροεπιταγών των 10€ μεγάλης αλυσίδας τροφίμων ενίσχυσε ο Ροταριανός Όμιλος Βούλας – Πανοράματος την αποστολή της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Οι δωροεπιταγές παραδόθηκαν στον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο από τον κοσμήτορα του Ομίλου, κ. Θεόδωρο Κορασσό, σε συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης προκειμένου να διατεθούν σε 40 οικογένειες της περιοχής μας.

Ο κ. Κωνσταντέλλος ευχαρίστησε θερμά την Πρόεδρο του Ομίλου κα Έφη Βιγκλή, την Αντιπρόεδρο κ. Πόπη Λαμπροπούλου και τα μέλη του Ομίλου για την σημαντική προσφορά τους και δήλωσε: «Η εθελοντική προσφορά συμπολιτών μας στις κοινωνικές δομές του Δήμου είναι πραγματικά συγκινητική.

Η διάθεση όλων να προσφέρουν από το υστέρημα τους σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη είναι ένα από τα συστατικά που εξασφαλίζει τη συνοχή στην κοινωνία, ειδικά σε περιόδους κρίσεων όπως αυτή που διανύουμε σήμερα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Βούλας – Πανοράματος αλλά και σε όσους συμπολίτες μας προσφέρουν γενναιόδωρα στον συνάνθρωπο τους, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό, ότι όπου υπάρχει αλληλεγγύη, δημιουργείται μια καλύτερη πιο συνεκτική και ανθεκτική κοινωνία».

ΠΗΓΗ: Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
broken clouds
25.4 ° C
27.3 °
23.8 °
71 %
8.2kmh
75 %
Sat
28 °
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr