24.1 C
Athens
Saturday, October 5, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΚεραμέως: Στόχος μας να μπορεί να διδάσκει κανείς ελεύθερα και να μαθαίνει...

Κεραμέως: Στόχος μας να μπορεί να διδάσκει κανείς ελεύθερα και να μαθαίνει ελεύθερα

Απάντηση στην κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση για τις αλλαγές στα ΑΕΙ και ειδικά για το ζήτημα της φύλαξης των πανεπιστημίων έδωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως σε τηλεοπτική συνέντευξή της.

«Στόχος είναι να μπορεί κανείς να διδάσκει ελεύθερα και να μαθαίνει ελεύθερα και κανείς δεν έχει να φοβάται» διαβεβαίωσε η Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ υπενθύμισε το πρόσφατο περιστατικό εις βάρος του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο προκάλεσε σάλο.

Πρόκειται για αστυνομικούς που θα λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση διαβεβαίωσε η Υπουργός Παιδείας, σημειώνοντας ότι η εκτέλεση της αποστολής τους θα είναι προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στα ΑΕΙ και επισήμανε ότι δεν υπάρχει φόβος για τυχόν αυθαιρεσία των αστυνομικών.

ΠΗΓΗ: cnn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
overcast clouds
24.1 ° C
24.5 °
23.6 °
76 %
0.9kmh
100 %
Sat
26 °
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr