22.4 C
Athens
Sunday, October 6, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΗ απόλυτη καταστροφή από κατάρρευση οροφής γκαράζ

Η απόλυτη καταστροφή από κατάρρευση οροφής γκαράζ [video]

Το ατύχημα έγινε τον Οκτώβριο αλλά τώρα «απεγκλωβίζουν» τα κατεστραμμένα οχήματα από τα ερείπια.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter δείχνει πολλά αυτοκίνητα εντελώς κατεστραμμένα από κατάρρευση οροφής γκαράζ στη Σαουδική Αραβία.

Το ατύχημα είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο όμως το βίντεο έρχεται τώρα στη δημοσιότητα, καθώς τώρα γίνονται οι εργασίες αποκατάστασης και ανασύρονται τα αυτοκίνητα που είχαν «εγκλωβιστεί» κάτω από τα ερείπια.

Στο βίντεο φαίνεται μια BMW Σειράς 6 στην αρχή ενώ στη συνέχεια απαθανατίζεται μια Porsche που έχει καταστραφεί τελείως. Πολλά από τα αυτοκίνητα είναι τόσο κατεστραμμένα ώστε είναι… μην αναγνωρίσιμα.

Παρά το γεγονός ότι -όπως σημειώσαμε- το ατύχημα έγινε τον Οκτώβριο, οι αρχές δεν έχουν ακόμη καταλήξει στα αίτια της κατάρρευσης της οροφής του γκαράζ, ενώ όπως φαίνεται (σύμφωνα με το GDN Online), ο μηχανικός Αμπντουλάχ Αμπού Χάμπλα, ο οποίος περπατούσε κάτω από τις σκάλες την κρίσιμη στιγμή, κατάφερε να βγει τραυματισμένος.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσης του γκαράζ.

ΠΗΓΗ: drive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
broken clouds
22.4 ° C
24 °
20.3 °
84 %
0.9kmh
74 %
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
Thu
23 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr