27.3 C
Athens
Sunday, July 7, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήLIFESTYLEΖαχαράτος Βίσση Βανδή: Η «αποκάλυψη» για τη συνεννόηση των δυο τραγουδιστριών (Video)

Ζαχαράτος Βίσση Βανδή: Η «αποκάλυψη» για τη συνεννόηση των δυο τραγουδιστριών (Video)

Ο Τάκης Ζαχαράτος «αποκαλύπτει» το πώς έγινε η συνεννόηση ανάμεσα στην Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή για την ιστορική συνάντησή τους στη σκηνή του «Just the 2 of us», το βράδυ των Χριστουγέννων, που έκανε κυριολεκτικά πάταγο. Πιο αναλυτικά, ο γνωστός κωμικός μέσω Instagram επιχείρησε να δώσει την δική του οπτική για την ιστορική συνάντηση των δύο τραγουδιστριών στην τηλεοπτική εκπομπή του OPEN. Μιμούμενος άψογα τις δύο τραγουδίστριες, καταγράφει το τηλεφώνημά τους πριν εμφανιστούν για πρώτη φορά μαζί.

Μάλιστα, ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε στην ανάρτησή του, στο Instagram: «Άννα –Δέσποινα. Ε ναι ! Δεν μπορούσα να αντισταθώ σε αυτό το πρωτοχρονιάτικο δώρο. Δείτε αποκλειστικά εδώ τι συνέβη στα backstage λίγο πριν την ιστορική συνύπαρξη Άννας – Δέσποινας!».

Δέσποινα Βανδή: Ετοίμασε το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι τραγουδώντας Βίσση

Λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου και την έλευση του 2021, στα περισσότερα σπίτια επικρατεί…φρενίτιδα προετοιμασιών, με σκοπό το τραπέζι του ρεβεγιόν να είναι αψεγάδιαστο. Η Δέσποινα Βανδή δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή την κατηγορία, αναρτώντας βίντεο και φωτογραφίες από τις ετοιμασίες του τραπεζιού, ντυμένη απλά και με διάθεση στα ύψη.

Στο πρώτο βιντεάκι – ανάρτηση στο προφίλ της αγαπημένης Ελληνίδας ερμηνεύτριας, η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται απλά ντυμένη χωρίς να χάνει το κέφι της, με…τις κατσαρόλες στο χέρι και διασκεδάζοντας με χορό και τραγούδι.

Λίγο αργότερα, η Δέσποινα Βανδή ανέβασε ένα instagram story στο οποίο είναι με αγαπημένα πρόσωπα και όλοι μαζί τραγουδάνε…Βίσση (”Σεντόνια”).

Τις τελευταίες μέρες του 2020 οι δύο ερμηνεύτριες προσπάθησαν να πείσουν και τους πιο δύσπιστους φαν τους πως δεν υφίσταται κόντρα μεταξύ τους, ενώ προ ολίγων ημέρων κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν, Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν μαζί στη σκήνη του J2US χαρίζοντας στο τηλεοπτικό κοινό μοναδικές στιγμές.

Η καλλιτεχνική αυτή συνάντηση έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τον κόσμο στα social media ενώ ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως η πρώτη συνάντηση των δύο γυναικών έγινε στο σπίτι του πριν λίγες μέρες και ότι χρειάστηκε μόλις 1 λεπτό για να γίνουν φίλες. Οι δύο ερμηνεύτριες τραγούδησαν μαζί και στο τέλος σφράγισαν την βραδιά με ένα φιλί στο στόμα.

ΠΗΓΗ: flash.gr – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΙΑΚΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
27.3 ° C
27.8 °
24.5 °
47 %
2.2kmh
0 %
Sun
32 °
Mon
35 °
Tue
36 °
Wed
36 °
Thu
30 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr