27.3 C
Athens
Sunday, July 7, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήLIFESTYLEΠήραν σπίτι στο Μαϊάμι ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ

Πήραν σπίτι στο Μαϊάμι ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ

Αναμένεται να το κατεδαφίσουν και να χτίσουν ένα νέο, φιλικό προς το περιβάλλον.

Αν κανείς ψάχνει για την απόλυτη ιδιωτικότητα τότε το καλύτερο μέρος είναι το Indian Creek Island του Μαϊάμι. Η ιδιωτική περιοχή σε σχήμα πέταλου με μόλις 34 σπίτια έχει χαρακτηριστεί ως «η κιβωτός των δισεκατομμυριούχων» – και όχι άδικα.

Στους κατοίκους του περιλαμβάνονται ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Καρλ Άικαν, το supermodel Αντριάνα Λίμα και ο Τζάρεντ Κούσνερ με την Ιβάνκα Τραμπ, οι οποίοι μόλις απέκτησαν το οικόπεδο του Χούλιο Ιγκλέσιας για 31 εκατ. δολάρια. Πρόσφατα στο νησί απέκτησαν σπίτι ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ, διαθέτοντας 17 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη New York Post, το ζευγάρι αγόρασε ένα σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια με περιβάλλοντα χώρο σχεδόν δύο στρεμμάτων.

Το ζευγάρι σκοπεύει να κατεδαφίσει το σπίτι και να χτίσει ένα καινούργιο φιλικό προς το περιβάλλον.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
27.3 ° C
27.8 °
24.5 °
47 %
2.2kmh
0 %
Sun
32 °
Mon
35 °
Tue
36 °
Wed
36 °
Thu
30 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr