23 C
Athens
Sunday, October 6, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΔήμος Λαυρεωτικής - Πρωτόδικη απόφαση για τη χερσόνησο του Προφήτη Ηλία

Δήμος Λαυρεωτικής – Πρωτόδικη απόφαση για τη χερσόνησο του Προφήτη Ηλία

Ο Δήμος Λαυρεωτικής με την ουσιώδη παρέμβασή του στη δύσκολη δικαστική διαμάχη της Ομοσπονδίας Παραλιακών Εξωραϊστικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Λαυρεωτικής και των κατοίκων της περιοχής για τη χερσόνησο του Προφήτη Ηλία, συνέβαλλε στην επιτυχή έκβαση της υπόθεσης.

Η Δημοτική Αρχή κατανοώντας την αγωνία και την προσπάθεια όλων συμπαραστάθηκε στον πολυετή αυτό αγώνα ώστε ο λόφος του Προφήτη Ηλία να διατηρήσει το δημόσιο χαρακτήρα του και ο Ενοριακός Ναός να συνεχίσει να δεσπόζει στη χερσόνησο της Αγίας Μαρίνας.

Στη μέχρι τώρα ευτυχή κατάληξη ήταν σημαντική η συμβολή της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής, των Διοικητικών Συμβουλίων του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία και των ενοριτών του, της Ομοσπονδίας, των οικισμών Αγίας Μαρίνας, Βρωμοπουσίου, Πανοράματος, Περιγιαλίου, Συρίου, Τσονίμας και του Ναυταθλητικού ομίλου και του νομικού συμβούλου που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς τόνισε: «Καταφέραμε μέσω της παρέμβασης μας να παραμείνει ο λόφος του Προφήτη Ηλία ελεύθερος, ως ένας κοινόχρηστος χώρος θρησκευτικής λατρείας και πνεύμονας πρασίνου. Μέσα από τη συλλογική προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και των φορέων αποδεικνύουμε ότι πρωταρχικός μας στόχος είναι η προστασία και η ευημερία του τόπου μας.»

ΠΗΓΗ: Δήμος Λαυρεωτικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
overcast clouds
23 ° C
24.2 °
21.8 °
82 %
0.9kmh
100 %
Sat
24 °
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr