21.9 C
Athens
Wednesday, October 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗ«Στην τελική ευθεία επένδυση ύψους 25 εκ. ευρώ για τον τουρισμό υγείας...

«Στην τελική ευθεία επένδυση ύψους 25 εκ. ευρώ για τον τουρισμό υγείας στη Ρόδο»

Μια επένδυση μεγάλης κλίμακας στη Ρόδο, με σημείο αναφοράς τον τουρισμό υγείας, μπαίνει στην τελική ευθεία.

«Η χώρα θα προχωρήσει μπροστά με νέες επενδύσεις, ο τουρισμός μας θα αποκτήσει υπεραξία και ανταγωνιστικότητα με την ανάπτυξη νέων μορφών τουρισμού, όπως ο τουρισμός υγείας» τόνισε ο Υφυπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας.

«Πρόκειται για μια επένδυση ύψους 25 εκ. ευρώ στην περιοχή Άμαρτος της Κρητηνίας, που προβλέπει την κατασκευή πεντάστερου ξενοδοχείου, κέντρου αποθεραπείας και αποκατάστασης, συνεδριακού κέντρου, αθλητικών εγκαταστάσεων και μικρής μαρίνας.

Μια επένδυση που δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης ενός νέου τουριστικού προϊόντος που θα προσελκύσει επισκέπτες υψηλού εισοδήματος, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα βάλει στο χάρτη της τουριστικής ανάπτυξης την περιοχή της Κρητηνίας.

Από το 2017, με ευθύνη της προηγούμενης κυβέρνησης, εκκρεμούσε η χωροθέτηση, η οποία εγκρίθηκε για τα ⅔ της επένδυσης με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και με πλήρη σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και στην προστασία αρχαιολογικών ευρημάτων, σε περίπτωση που υπάρξουν.

Η έγκριση της χωροθέτησης δίνει τη δυνατότητα να εκδοθούν οι οικοδομικές άδειες και να αρχίσουν τα έργα.

Αποδεικνύεται ότι η ανάπτυξη δεν αποτελεί ασύμβατη έννοια με το φυσικό περιβάλλον και την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
clear sky
21.9 ° C
23 °
19.9 °
61 %
2.1kmh
0 %
Wed
21 °
Thu
26 °
Fri
28 °
Sat
28 °
Sun
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr