20.3 C
Athens
Sunday, October 6, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΕλεύθεροι να παλέψουν μεταξύ τους οι Leclerc και Sainz στην πίστα

Ελεύθεροι να παλέψουν μεταξύ τους οι Leclerc και Sainz στην πίστα

Οι Charles Leclerc και Carlos Sainz θα ξεκινήσουν το 2021 στη Formula 1 με ίδια μεταχείριση από τη Ferrari, σύμφωνα με τον Mattia Binotto.

Αν και ο Leclerc θα βρίσκεται φέτος στην τρίτη του σεζόν με την Scuderia, με τον Carlos Sainz τώρα να ξεκινά το ταξίδι του με την ομάδα, ο Binotto ήταν ξεκάθαρος πως δεν θα υπήρχε οδηγός Νο. 1 στην ομάδα.

Δεν υπάρχει τίποτα γραμμένο στο συμβόλαιο του Charles πως θα είναι ο ηγέτης της ομάδας”, δήλωσε ο Binotto. “Θεωρώ πως και οι δύο θα είναι ελεύθεροι να παλέψουν στην πίστα”.

“Πιστεύω είναι σημαντικό να μην καταστρέφουν τον εαυτό τους, αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά θεωρώ πως θα έχουν ίσες ευκαιρίες, σίγουρα στο ξεκίνημα της σεζόν”.

Ο Binotto δήλωσε πως η προτεραιότητα της Ferrari θα ήταν πάντα να πάρει όσο περισσότερους βαθμούς μπορεί στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, έτσι οποιαδήποτε παρέμβαση στους οδηγούς από το pit wall θα γίνει υπό το πρίσμα αυτό.

“Η μέγιστη προτεραιότητά μας, όπως είπα και στο παρελθόν και παραμένει ακόμα, είναι να μεγιστοποιήσουμε τους βαθμούς της ομάδας”, πρόσθεσε ο Ιταλός. “Έτσι, αυτό μπορεί να σημαίνει σε μερικούς αγώνες πως θα είναι σημαντικό οι δυο τους να βοηθήσουν κάπως τις αποφάσεις της ομάδας ή να δεχτούν τις αποφάσεις της ομάδας ώστε να βελτιστοποιήσουν όσο βρίσκονται προς όφελος της ομάδας. Και πράττοντας προς το συμφέρον της ομάδας πιστεύω πως επικρατούμε και βοηθάμε τα συμφέροντα των οδηγών επίσης”.

“Αργότερα μέσα στη σεζόν, εάν υπάρχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα του ενός οδηγού απέναντι στον άλλο και εάν ο ένας οδηγός μπορεί να πετύχει έναν στόχο που δεν είναι εφικτός για τον άλλο, τότε θεωρώ πως θα γίνει μια ανοιχτή κουβέντα ανάμεσα στους δύο οδηγούς”.

“Τότε, θα δούμε πως εν τέλει θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο αλλά και πάλι προς όφελος της ομάδας. Αλλά η μεγιστοποίηση των βαθμών της ομάδας είναι η πρώτη προτεραιότητα”.

Την Παρασκευή, ο Sainz πέρασε την πρώτη του μέρα στο Maranello, όπου ξεναγήθηκε στο εργοστάσιο και είχε μια πρώτη γεύση από συναντήσεις ώστε να γνωρίσει τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργάζεται.

Μιλώντας σχετικά με την εμπειρία του, ο Ισπανός δήλωσε πως η αρχική επαφή από τις εγκαταστάσεις του Maranelllo ήταν κάτι που θα θυμόταν για όλη του τη ζωή.

“Είναι η πρώτη μου φορά στα κόκκινα, κάτι που προφανώς, όπως μπορείτε να φανταστείτε, είναι αρκετά ιδιαίτερο”, δήλωσε ο Ισπανός εχτές. “Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μένα γενικά. Και είναι πιθανότατα μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ”.

“Είμαι πλήρως έτοιμος, με πλήρες κίνητρο εδώ και τώρα, έχοντας φύγει από το Ηνωμένο Βασίλειο χτες. Έτσι, είμαι εντελώς νέος, και εντελώς ανανεωμένος για τη νέα αυτή πρόκληση”.

“Θα υπάρξει λίγη ξεκούραση τα Χριστούγεννα και μερικές διακοπές ώστε να αποφορτιστώ και να σιγουρευτώ πως θα φορτίσουμε τις μπαταρίες όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα βρίσκομαι εδώ αρκετά νωρίς τον Ιανουάριο για να παλέψουμε, να βοηθήσουμε την ομάδα να προχωρήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται προς τη σωστή κατεύθυνση”.

“Δεν μπορώ να περιμένω γι’ αυτό, για να ‘μαι ειλικρινής. Σήμερα είχα ήδη τα πρώτα μου meetings, την πρώτη μου ματιά στο εργοστάσιο και είναι κάτι που ποτέ δεν θα ξεχάσω”.

ΠΗΓΗ: f1fan.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
clear sky
20.3 ° C
21.8 °
18.8 °
87 %
0.9kmh
0 %
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
Thu
28 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr